Hvem kan du møde på messen

Vi forventer at op i mod 50 udstillere vil stå klar til at hjælpe dig med informationer og svar på de spørgsmål du måtte have. Udstillere fra rundt omkring i Europa vil også være at finde, da vi mener det er vigtigt.

IVF babble

Standnummer: 29
Beskrivelse:

IVF babble is a new, exciting and revolutionary online magazine born out of hindsight by Sara MP and Tracey Bambrough (IVF babble founders). A fresh and innovative magazine for both women and men, it brings you the latest weekly fertility news with IVF breakthrough updates, nutrition and health tips along with expert advice.

DARE Danmark

Standnummer: 35
Beskrivelse:

I foreningen DARE arbejder vi for fuld ligestilling for alle familiekonstellationer i Danmark. Der skal være plads til hele paletten lige fra kernefamilier over regnbuefamilier til selvvalgte singleforældre og familier stiftet gennem surrogacy – også kendt som rugemoderskab. Vi er dem, man taler med, når drømmen om at stifte familie måske synes slukket. Hos DARE finder du et socialt, vidende og proaktivt fællesskab af ligesindede mennesker med ekspertise inden for den danske lovgivning omkring klassiske og alternative familieformer.

LFUB

Standnummer: 31
Beskrivelse:

LFUBs største arbejde er at støtte de, der er i behandling, og de som er kommet igennem behandlinger, uanset om det er lykkes eller ej. LFUB er et medlemsnetværk, som sikrer gruppen af barnløse at blive hørt og ikke blive overset i det offentlige rum.

CellOxess

Standnummer: 22
Beskrivelse:

Our mission is to to support overall health and well-being naturally. As a biotechnology company, we are committed to the development of accurate, robust diagnostics and alleviation of sustained oxidative stress at the cellular level.

Praktiserende Akupunktører

Standnummer: 27
Beskrivelse:

I disse år vinder akupunktur større og større indpas i forhold til at afhjælpe og lindre sygdomme og symptomer. Studier viser, at 25,6% af alle voksne danskere har brugt akupunktur og 7,7% har brugt det inden for det seneste år og tallet er markant stigende. Når du bruger en akupunktør, der er medlem af Praktiserende Akupunktører (PA) får du garanti for den højeste faglige kvalitet, da PA har landets højeste uddannelseskrav for optagelse i foreningen. Et uddannelseskrav som kontinuerligt øges.

European Sperm Bank

Standnummer: 10
Beskrivelse:

WE GIVE LIFE TO YOUR CHOICE Find your sperm donor in our extensive donor catalogue. Choose the right sperm donor based on, for example, physique, interests or personality. Always MOT20+ high-quality sperm for the best possible chance of success.

Cryos International

Standnummer: 23
Beskrivelse:

Hos Cryos har vi i 30 år hjulpet barnløse med at opfylde deres drømme og har altid tilbudt gratis adgang til vores donorprofiler. Du kan søge blandt alle vores donorer, uden at oprette en bruger.

Vitanova

Standnummer: 11
Beskrivelse:

Vitanova, fertilitetsklinik i København. Vores speciale er omsorgsfuld behandling af barnløse par og singlekvinder. Står du i en situation, hvor du søger eller har spørgsmål vedrørende insemination, IVF behandling eller barnløshed, kan du altid skrive eller ringe til fertilitetsklinikken.

Copenhagen Fertility Center

Standnummer: 12
Beskrivelse:

Fertilitetsklinik i København. Vi vejleder, behandler og forsker i alle former for barnløshed. Bestil en tid for en uforpligtende samtale, eller stil et spørgsmål online - direkte til dr. med. Svend Lindenberg.