Events Schedule

Helene Hindberg

FUGA- Foreningen for Ufrivillige Gentagne Aborter er en patientforening for kvinder/par, der har oplevet gentagne ufrivillige aborter. Det er en voldsom belastning både fysisk og psykisk, og mange har brug for støtte og et forum, hvor de kan vende tanker og følelser omkring deres tab. Helene Hindberg vil holde et lille oplæg om sin egen oplevelse af at have mistet otte gange. Bagefter vil der være mulighed for spørgsmål og udveksling af erfaringer

Events Schedule

Bodil Marloth Meldgaard

SellmerDiers er en ny sædbank med en ny "type" åben donorkategori. Hør mere om deres donorprofil.

Events Schedule

Anne Marie Jensen

Dette foredrag handler om hvordan fysioterapi kan være et effektivt redskab til at behandle "funktionel sterilitet" - altså infertilitet, der skyldes mekaniske dysfunktioner i de reproduktive organer. I foredraget forklarer Annemarie hvordan problemer med arvæv, holdningsanomalier, blokeringer i livmoderens bevægelser og position, inflammationer, alder mm kan være årsag til nedsat frugtbarhed. Derudover beskriver hun behandlingsmulighederne af disse udfordringer med øvelsesterapi, manuel terapi og laserterapi.

Events Schedule

Tine Stampe

Foredraget bliver en personlig fortælling om nærvær, (om)sorg og følelsen af, at have skæbnen ude at egne hænder.
Det bliver 30 min. om hvordan jeg mistede mig selv, nære relationer og levede en tilværelse i et "infertilt vakuum". På halvandet år havde jeg intet mindre end tre aborter og sammenlagt været gravid i otte måneder. Det lod min krop træt, tung og udmattede hen. De hurtige kulhydrater og sukkeret, der var blevet brugt til at holde hele showet kørende, havde overtaget min fysisk og psyke. Jeg var ulykkelig.
December 2015 tog jeg derfor en vigtig beslutning, der endte ud i den livsstilsændring, der er grunden til jeg står på Fertilitsmessen til maj. Jeg ændrede min kost. Det ændrede mit liv og jeg er i dag mor til to vidunderlige piger. Jeg vil undervejs i oplægget, og med udgangpunkt i min baggrund med psykologi, Women´s Fitness, 7 år i medicinal branchen, komme med mine bedste råd til hvordan du selv kan komme igang med din livsstilsændring, fastholder den og styrker din fertilitet.

Events Schedule

Pelle Hvenegaard

Pelle Hvenegaard fortæller om baggrunden for sin nye bog "Kære Zoe Ukhona", der beskriver de seks år i "fertilitets- og adoptionshelvede", som hans og hans hustru Caroline gik igennem før de endelig blev forældre til lille sydafrikanskfødte Zoe Ukhona. Han vil også læse en enkelt passage op fra bogen og ellers vil det foregå som en Q&A-session - forhåbentlig med en masse spørgsmål fra salen. Efterfølgende vil der være mulighed for at købe en bog og få den signeret - eller få signeret en man har købt i forvejen.

Events Schedule

Helle Bach

Helle Bach fortæller om alle former for fertilitetsbehandling. Al basal informtion om Fertilitetsbehandling - hvad det vil sige og fertilitetsudredning.

Events Schedule

Mikkel Raahede

Mikkel Langvad Raahede er far til tre døtre. Tvillinger på 10 og en pige mere på 3. Alle er født via surrogacy i USA. Mikkel er uddannet lærer og skuespiller, men bruger mere og mere af sin professionelle tid på at arbejde for lovliggørelsen af kommerciel surrogacy i Danmark. Mikkel er stifter og formand af foreningen DARE.

Events Schedule

Stine Willum Adrian

Hvordan vælger man donor? Skal jeg vælge anonym, en ikke- anonym donor med en basis, eller udvidet profil? Det er spørgsmål, der rejser sig når man skal anvende donor til fertilitetsbehandling. Baseret på interview med 27 kvinder og par, vil Stine Willum Adrian, lektor i teknoantropologi på Aalborg Universitet, diskutere hvilke udfordringer og overvejelser kvinder og par i behandling gør sig, når der skal vælges donor.  

Events Schedule

Preben Christensen

Preben Christensen har forsket siden 1992 og udviklet nye metoder til undersøgelse af sædkvalitet. Siden 2000 har han arbejdet med test af DNA-integritet i sædceller. I 2006 var han med til at stifte SPZ Lab. Ved fertilitetsbehandling er der ofte kun fokus på kvinden. Hvis sædkvaliteten er normal, betragtes manden som ”frikendt”. Mange par oplever flere år med skuffende og opslidende behandlinger. Nogle par opnår ikke et barn. Skrøbeligt DNA i sædcellerne er en hyppig årsag til de skuffende behandlinger og spontane aborter. Samtidig kan det være årsagen til misdannelser eller problemer hos barnet. I kan benytte den nye forskning i sædcellernes DNA til at skyde genvej til en succesfuld fertilitetsbehandling og et sundt barn. Få samtidig en bedre sundhed. DNA’et i sædcellerne kan forbedres på blot 3 måneder!

  • 1
  • 2