Events Schedule

Raidun Kuhlman

Raidun er embryolog og hendes foredrag omhandler hvordan udvælgelsen af det bedste æg optimeres ved hjælp af embryoscopet og timelaps metoden.

Events Schedule

Preben Christensen

Preben Christensen har forsket siden 1992 og udviklet nye metoder til undersøgelse af sædkvalitet. Siden 2000 har han arbejdet med test af DNA-integritet i sædceller. I 2006 var han med til at stifte SPZ Lab. Ved fertilitetsbehandling er der ofte kun fokus på kvinden. Hvis sædkvaliteten er normal, betragtes manden som ”frikendt”. Mange par oplever flere år med skuffende og opslidende behandlinger. Nogle par opnår ikke et barn. Skrøbeligt DNA i sædcellerne er en hyppig årsag til de skuffende behandlinger og spontane aborter. Samtidig kan det være årsagen til misdannelser eller problemer hos barnet. I kan benytte den nye forskning i sædcellernes DNA til at skyde genvej til en succesfuld fertilitetsbehandling og et sundt barn. Få samtidig en bedre sundhed. DNA’et i sædcellerne kan forbedres på blot 3 måneder!

Events Schedule

Cecilie Hother

- Hvorfor er infertilitet blevet et epidemisk problem netop nu? -   De 3 typiske årsager til lav fertilitet og hvad DU kan gøre. -   Tungmetaller og deres effekt på hormonbalance-   Detox fra hormonforstyrrende stoffer - strategier der virker-   Kostråd til at booste hans testosteron og hendes østrogen

Events Schedule

Henriette Cranil & Marie-Louise Heise

Henriette Cranil er psykolog og mor til donor-tvillinger på 7 år. Som psykolog har Henriette gjort det til et af sine specialer at rådgive singler og par i at få barn via donor med de mange spørgsmål og dilemmaer, der ofte melder sig i overvejelsesfasen og de senere faser i rollen som forældre. Henriette er desuden en erfaren oplægsholder, og inddrager både på sin psykologfaglighed og sine personlige erfaringer, når hun i dagens oplæg fokuserer på overvejelsesfasen og livet som singlemor. Konkret dykker hun ned i nogle af de helt centrale temaer ift. at blive mor på egen hånd og reflekterer over spørgsmålene: Skal donor være anonym eller kendt? Hvad er vigtigt, når både mor og barn/børn skal trives i en hverdag med én forælder? Og hvordan taler jeg med mit barn om, at det ikke har en far? Henriette Cranil skriver i øvrigt blogindlæg på European Sperm Banks blog.

Events Schedule

Claus Sørensen

I en Kinesisk Medicinsk diagnose indgår bla. en vurdering af kroppens ressourcer, cirkulation af blod og væsker, og sinds/sjælstilstand - og det integreres i behandlingen målrettet på optimering af fertiliteten. Claus er én af få i Danmark med en universitetsgrad i Kinesisk Medicin og akupunktur samt Kinesisk Urtemedicin.

Events Schedule

Abubacar Cicce

Abu's oplæg handler om de forskellige procedurer man gennemgår under IVF behandling og hvad de indebærer fra hormonstimulation og ægudtagning videre over ICSI- og tesabehandling. Derudover kommer han ind på nogle de tillægsbehandlinger, man kan blive tilbudt samt deres dokumenterede virkning. 

Events Schedule

Fieneke Lemmen

Lidt tal om fertilitetsbehandling i Danmark - Hvorfor har vi brug for fertilitetsbehandling? Hvor mange par er i behandling og hvor mange børn bliver hvert år født med hjælp? Og når man så har brug for lidt hjælp hvad sker der så i laboratoriet med vores æg og sæd?

Events Schedule

Elisabeth Juul Gade

Forskningsinteresser omfatter områder, hvor specialerne Lungemedicin og Gynækologi overlapper. Mit primære interesseområde har været at undersøge, hvorvidt der er en sammenhæng imellem sygdommen asthma og den kvindelige reproduktion. Jeg har især undersøgt, om tiden til graviditet og antallet af fødte børn er forskellig imellem raske og astmatike kvinder både i en stor spørgeskema-undersgelse og klinisk på en fertilitetsklinik. Begge studier peger på, at kvindelige astmatikere bruger længere tid på at blive gravide og muligvis føder færre børn. Dette er vigtig viden, idet både astma og barnløshed er sygdomme, som viser stigende tendens i samfundet og oftest er forbundet med store sundhedsøkonomiske og samfundsmæssige udgifter.

Events Schedule

Michala Bendix

Indenfor osteopatien betragter man kroppen som en helhed, og man behandlerbevægeapparatet manuelt.Såfremt diagnosen er uforklarlig barnløshed, kan en medvirkende årsag være et skævt bækken, som hindrer tilstrækkelig blodgennemstrømning til området. Efter en grundig gennemgang af kroppen korrigerer osteopaten blidt bækkenet ved at bringe det i den mest hensigtsmæssige position til undfangelse. Formålet er desuden at optimere blod – og lymfe cirkulationenog at stimulere nervesystemet, der hvor uhensigtsmæssige
spændinger kan forekomme.

Events Schedule

Helle Hjalgrim

Ingen undersøgelser kan garantere at man får et rask barn - der er for mange tilstande, som vi ikke kender årsagen til. Der er til gengæld rigtig mange tilstande og sygdomme som vi ved hvorfor opstår - nogle af dem er på grund af forandringer i vore gener. Vi kan på forhånd undersøge om vi er i risiko for at børn med nogle af de sjældne genetiske sygdomme; nogle kan behandles med godt resultat hvis vi sætter tidligt ind, andre kan desværre ikke behandles. Kom og hør om genetik, genetiske undersøgelser og hvad de kan vise"